Kawan baru :)


hai blogger ... rindu kat u all taw.. :) (menggedik sekejap)

sunyi nyer blog Makcik Kiter ni kan?

sory i'm realy busy... :) (tak habis2 dgn busy nyer tu)

nk buat mcm mne jadual everytime full (kalah PM right?)
hahaha

ok!! ari ni nak share ngan u all about happy days..

HAPPY DAYS??

yupp happy days.. mmg ari tu jalan sakan laa kan....
huhuhu and i dpt the new friend yg mmg best...

nk tgok dorang yg best tu?? TGOK SINI

editor by hencek mario

happy always :)








MEMANG SERONOK LA WEYHH... sayang korang... :)

First merayap ambk dia
Second merayap ambik atok ni pulak :) hehehe
then yg last ambik pakcik ni and ni pulak blog dye mariowoop

Kami merayap tak jauh pun juz pegi SUMMIT USJ,TASIK SHAH ALAM, OLE OLE SHAH ALAM.....

pergh pergh... memang penat weyh.... 1 ari kuar sume giler2 huhuhu...but memang happy :)

hope ade rezeki kite hang out lg eak..kawan2 :)

author:fatin115shahira.blogspot.com



4 comments:

Aziemah A's said...

wahh !

untunglah dpt kawan baru :D

Fatin Shahira said...

hahaha...
suke2 :D hihihi

MARIO said...

Merayap amik DIA
Merayap amik ATOK [WAAKAKAKA kcian kat SHAFIQ]

Yang last amek PAKCIK???
yg mnunggu slama 1 JAM 15 MINIT

PERGHHH!!!
tapi, yang PENTING kami GEMBIRA
walaupun dalam 12 JAM sahaja...

[MARIOphotography]

Fatin Shahira said...

ahaha....sory la pak cik mario..sb lmbt hahaha :)
anyway mmg beshh kn?
huhuhu