new Life !!?

*walaupun penat.. i still can smile :)



see u all lagi blogger :D..

today i'm so tired...

wyh?!!

huh!! if i tell msti u all tak percaya..
wah~!! smpai tak percaya gitu hihihi

Ok la u all mesti tak percaya yg SAYA STAFF NURSE yg sgt nakal sbenonyer..

huhuhu tak percaya???

hahaha dah agak dah... Hanya staff nurse and doctor kat tempat keje saya saje yang tahu
*PERANgAI buruk saye ni :D

but i tak jahat kn??? just nakal saje :) hehehe

hey hey hey....continue,why i so tired today :D

Today i ade event for my job..

event ape?? ermmmm

hari ni ade program sunat beramai2 at masjid :)

ya ya ya i kne join my job baru ni..

what i do,is assist DOCTOR saja...

Memang sangat2 penat.. Adik2 yang join seramai 34 org...

huh!! ramai kan? hmm and yg sangat penat bila kne tahan adik yang meronta2 time nak bius..
oh my allah adik tu meronta2 lagi sakit tau..

and THE END alhamdulillah semua selesai and program berjalan dengan lancar :)..

thanks a lot at DOCTOR,IBU BAPA AND jugak thanks at JAWATANKUASA yang jemput kami :D hehehe

*ayat tak boleh blaaa hihihi

now jom la tgok picture2 saye yg tak berapa cute ni :D












THE END :D

author:fatin115shahira.blogspot.com

1 comment:

zera eira said...

selamat ye miss nurse! jd assistant yg baek utk para doctor okeh? muahhhhaaahhh!