SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK BLOGLIST PROMOSI BLOG

♥ Assalamualaikum ♥
^_^ see you again *_^

Morning morning morning you all :D
*bape banyak morning pun aku tak tau la~ hahaha

haip! u all nak tau tak? *yang tak nak tau, angkat kaki dari sini cepat! now!

wow! garang nyer hahaha *err abaikan celoteh macik kecik ni :) hehehe

Hey sape nak tau..scroll bawah lagi..








Today.. i nak support blogger .... Support ape? ermmm tadi tengah jalan-jalan dekat blog,
*tetiba blog aku ade kaki, sebab boleh jalan kat blog orang lain.. hahaha
then nampak seorang blogger yang baru nak buat segmen, so ape lagi.. tanpa segan silu aku pun nak join and bagi support la...kn? bagi memeriahkan suasana SEGMEN INI dengan ini saya FATIN SHAHIRA yang kecik molek *molek la sangat kan? :D JOIN SEGMEN GADIS PECINTA PINK.

Anda teruja dengan kata-kata saya? hahaha ape tggu lagi mari lerr JOIN SINI :D

*Latar belakang blogger: Seorang Pencinta COLOUR pink, and aku pencinta COLOUR merah.. ha ape macam? ade kena mengena tak? hahahaha #abaikan~
Blogger seorang pemalu and still lagi study..nak tau lebih lanjut? TERJAH SINI

TQ :)

18 comments:

Pecinta pink^^ said...

hai,terima kaseh ye join segmen saya(^_^) senrai peserta da di update di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

hazanis said...

atin....:)

Nadya Idris :) said...

Singgah sini ^^ datang dari segmen yang sama :) saya follow awak :) follow me back :) Terima Kasih ^^
http://flyingintonadyaworld.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Nadya Idris :) said...

Singgah sini ^^ datang dari segmen yang sama :) saya follow awak :) follow me back :) Terima Kasih ^^
http://flyingintonadyaworld.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Nadya Idris :) said...

Singgah sini ^^ datang dari segmen yang sama :) saya follow awak :) follow me back :) Terima Kasih ^^
http://flyingintonadyaworld.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

ZieRa said...

Ziera join segmen ni juga.. Selamat berkenalan..

Iena Eliena said...

singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Fatin Shahira said...

@Pecinta pink^^
same2 pencinta pink :D

Fatin Shahira said...

@hazanis
akak omey!! :D

Fatin Shahira said...

@Nadya Idris :)
i will follow u..
thanks sb sudi follow :D

Fatin Shahira said...

@ZieRa
slamat berkenalan :D

Fatin Shahira said...

@Iena Eliena
i will follow u :D

icumm said...

Salam ukhuwah...icumm dari segmen yg sama..jmputlah dtg jenguk2 ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

Fatin Shahira said...

@icumm

ok.. nnti kita jenguk kesana :D

AyueJean said...

dri segmen yg same......

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

۩PinkyLady687۩ said...

salam perkenalan..singgah sini..dr sgmen y sma..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Ema Yusof said...

http://thegulbikers.blogspot.com/


salam...baru nak godek2 blog...

Ema Yusof said...

http://thegulbikers.blogspot.com/