Saya dah tak ada ACCOUNT tu! :')


♥ Assalamualaikum ♥
^_^ see you again *_^

can mali hoi hoi...can mali can hoi hoi.........
*apa yang di hoi hoi dengan makcik ni pun aku tak tau.. hahahaha
abaikan benda mengarut tuh...

now ade berita gempak weyh!
moh kite baca lagi...lalalalalalalalalalalalalala *sambil selak buku..

ermm korang2 semalam kita digempar kan dengan berita GEMPA BUMI kan? wuuuu sape rase gegaran tu? =.=! Ermm buah hati KU bagus betul bagi nasihat kat aku pasal gempa,*untung la ada yang ingat kan.. hahaha
macam2 dia ingatkan aku , supaya aku tidak lalai dengan dunia sekarang yang makin banyak tanda kiamat :O ALLAHUAKBAR.... alhamdulillah tak ada kehilangan nyawa... ckup la TSUNAMI yang melanda ACEH dan JEPUN dulu... sangat menyayat hati :')
Semoga kita sentiasa dilindungi :)

ermm yang aku ni, tak rase pape pun time kejdian tu sebab petang tu aku ada PHOTOSHOOT with bakal model Aimie diyana my sister :) hehehe... Time phosing2 tak rase pulak gegaran tu.. huh! kalau rase aku and yang lain cabut lari dulu k.. hehehe

Nanti aku buat entry about my PHOTOSHOOT with my love sister ok? ngeh ngeh ngeh :D

Back to title..ermm sape DAH MASUK blog kita then NAK CARI pesbook kite then tak jumpe?
cer angkat idung sikit... :D hahahaha.... sian lalink2 saya nak cari pesbook kite tak jumpe ea? alolo...ade yg majuk laa~ pulok.. hehehe

Meh! yang majuk tu,kite pujuk sikit.. huhu..
now i nak explain kenapa u all cari pesbook kite tak jumpe....
lalalalalalalalala :D


hmmmm actually i dah delete my account FACEBOOK...

:O OMG! nape kau close account FACEBOOK ko,makcik shahira...? =.=!

hmm sape yang duk tanya kenapa,bagaimana ia terjadi,bila...ouchh!! banyak betul soalan diajukan pada FATIN SHAHIRA hahahaha *blagak retis la tuh! werkkk hohoho

Dah-dah, tak payah nak merepek lagi,..cer explain terus. huh! actually ada orang cari gaduh and tak puas hati dgn aku!

Ha!! giler tak sakit hati..bila orang tak puas hati dengan kita :/ err! mencikk la macam ni!
hidup tak tenang! GET OUT FROM MY LIFE... shuhhhhh!! pegi jauh2..
so aku ni jenis tak suka besarkan masalah and tak nak gaduh macam TOM and JERRY...

WAIT! tom and jerry pun reti nak buat baik kot! errr :/

And ingat lagi ENTRY NI, kalau kamu nak jadi WANITA HEBAT..ingat prinsip entry td :)) so, aku pun malas la nak gaduh2 kat PESBOOK tuh! tempat tu bukan tok gaduh mehhh!!
Even sampai aku nangis2 sebab kena fitnah,kena kutuk dan sebagainya aku ambik keputusan untuk DELETE account tuh! Thanks for my LOVE sebab tolong DELETE kan...

Oh!! wyh aku tak DELETE sendiri ? hmm actually tak sampai hati,, aku sayang pesbook lame tuh! tapi atas nasihat BUAH HATI :) aku pun follow je la.. sebab dia tak nak aku kesedihan lagi.. ngeh ngeh *gelak gedik :D

Ha! sweet la kan BUAH HATI sendiri DELETE KAN ACCOUNT.. hahahaha kau hado?
*ayat agak tidak sopan hohoho :D

ermm apa2 pun sekarang aku tak ada account FB lagi, tinggal BLOG buah hati ku sayang intan payung, permata, emas dan sewaktu dengannya~
ha! nampak tak aku sayang giler kat blog YANG TAK berapa comey ni? hahaha

Apa2 pun kalau ada rezeki untuk aku buat account FB lagi.. nanti u all orang yg pertama akan ku beritahu... :D




*tinggal kenangan :')


Kalau nak tinggalkan kata-kata indah, singgah la kat CHIT CHAT HERE!! tu :)
jangan lupa tinggal kan LINK ok? :D



*nah email saya fasha93coklat.gmail.com
:)

see u next time.. :D




4 comments:

Cik Adieb said...

Tidak apalah,boleh wat account baru.Peace :D

uncHa said...

nice ^_^

Fatin Shahira said...

@Cik Adieb

hehehe yurp! boleh wat baru tapi kena ambil masa hmmm :(

Fatin Shahira said...

@uncHa

hmm tq :)