They ARE awesome!!

♥ Assalamualaikum ♥

^_^ see you again *_^



ohhh!!! sangat sepi shahira punya blog ni~.. hanya kerana busy dengan nak continue study nursing...
errrmmmm happy,sedih, gementar, excited... semua bermain di kepala....hik hok :D


hurmmm dah la jauh, lepas tu kena pisah dengan familly *ouhhhh~!! nampak sangat kau ni manja makcik!... hahaha ape boley buat kalau kita dah rapat dengan familly kan?



Hurmmm bila hati sedih~!! mesti nak cari benda yang menghibur kan hati kan kan kan? :D

so tengah sedih macam tu, tetiba aku dapat panggilan dari KAK hazanis...

alamak! akak model call la~ hehehe...



Ouhhh! ape yang akak model cakap dengan ko makcik? huhuhu



dia ajak wa teman dia pegi photoshoot kat studio derrr... wohohoho... bila dapat tau macam tu... hurmmm rase macam free time akak tu ajak so... ok kan saje laa kan... hek hek hek.

Ok! aku jumpa akak hazanis kat PKNS and bawak dia pegi studio tu~.. ehhh!! but, before that i ajak my beloved sister imedianna hehehe... kalau ajak dia memang senang :D ngee love you bebeh~ :D

so kami bertiga perlu bergerak ke Dak-Teropong-Studio at seksyen 15 shah alam.

Hurmm yang aku ni pun satu.. kata duduk dekat shah alam tapi seksyen 15 pun tak tau... hahaha.... Walaupun kami bertiga tidak tahu kat mana tempatnya... kami tetap berusaha mencari~ then terpaksa tebalkan muka untuk tanya orang kat mana studio tu...



ehh!! ehh!! tanya abang tu kejap la~ stop kan kereta.. hahaha gelabah nak suruh abang tu perasan kami yang kecik dalam kereta huhuhu



hurmmm bila dah tanya "alaa dik awok terus ja.. ha nanti jumpa la~"

alaaa bang kalau saya terus jee tak tau nama nak jumpe camano? hurmm kak anis pun cakap ok, kami cari, kami pusing-pusing tak jumpa jugak.. then call la abang studio tu~...



Yeahh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akhirnya kami nampak kat mana tempat tu... *sambil lap peluh di dahi hahaha.. pape pun nak cari tempat tu memang kami banyak tanya... :D



hooyeeeeee~ dah sampai... :D.







Bila dah sampai studio.. semua macam ada emas dalam mulut. Langsung tak gelak and cakap.

Tapi~ bila photoshoot dah start YaALLAH~ asik nak tergelak guling-guling jerr... hahaha

Abang2 photographer memang sporting gilerr beb. And kawan model TERKENAL PON adoo..huhuhu sape agak2nyer eak?







cer teka, cer teka... hohoho..

dia adalah kawan baik akak FATIN LIYANA,,, yang dikenali dengan panggilan

DATIN :D~ wuhuhuhu excited kot time dapat tau akak DATIN ade... hohoho.. memang akak datin awesome gilaa... humble sangat-sangat and bila sembang dengan akak DATIN memang syokk la weyhh~ akak DATIN sikit pun tak sombong langsung and the best dia focus time sesi photoshoot tu :D






ok~ you all, i lupa nak bagi tau photoshoot ni untuk akak NABIHA punya butik. Baju-baju dia memang lawa la weyhh~ tak caya terjah SINI. :D kalau korang nak tudung labuh or pakaian yang memenuhi syarat islam,kain yang berkualiti and harga yang berpatutan boleh la shopping kat akak BIHA punya butik.. Jangan lupa terjah ok~?? :D



Tak lupa jugak kat akak NORYN AZIZ yang lawa and comey~ hehehe.. Akak noryn memang sporting and tak sombong ok? time sembang dengan akak noryn lemah lembut jer suara dia,... hihihi








impian ku dah tercapai bila dapat jumpa BFF akak FATIN LIYANA, so after ni harap-harap dapat jumpa akak FATIN LIYANA :D pulak hehehe



oh!!! saya dh penat~!!! bila mau pulang...??? hahaha seriously wat photoshoot memang penat gila.. aku dah serik buat kerja tu lagi.. hahaha.. anyway thanks to my sista kak anis. sebab sudi ajak saya teman and belanja saya makan... love you so muchh!! :D








7 comments:

Che Rosliza Che mat said...

seronoknya...dapat jumpa blogger glamour...hihihi sek 15 pun tak tahu...

Fatin Shahira said...

@Che Rosliza Che mat

yurp seksyen 15 tak tau.. sebab tak ingt..
huhuhu

Iena Eliena said...

salam..
jalan2 kt sini & cik iena nk tag
jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
tarikh tamat:31 mei 2012

hamzah ian said...

wahh..
cantik2 model kite..

hehehe

Liza Razak said...

awak photoshoot sekali dengan hazanis ek?? aritu baca kat blog dia :) comel je korang photoshoot

Fatin Shahira said...

@hamzah ian

mereka memang cantik2 :D

Fatin Shahira said...

@Liza Razak

teman kak anis jerr :D