News Paper Sinar harian with Me


♥ Assalamualaikum ♥
^_^ see you again *_^


hey u all Selamat Hari Raya (ok nampak sangat aku selalu ketinggalan untuk wish kn? hurmm hameh betuii naaa) and Selamat Menyambut hari KEMERDEKAAN Malaysia.. yeayy!! Alhamdulillah....dah 55 tahun kita sambut merdeka :). Semoga Malaysia sentiasa aman insyaallah jika semua sentiasa berpositive.

So ape yang aku and my kolej buat time2 merdeka ni? Ye la dulu time sekolah..macam2 event kami buat... Yang selalu popular kami buat is koir lagu patriotik, drama la,berlakon jadi kominis la (buat berlakon and drama tak sama maksud ker makcik shahira? -..-!!)
Yeahh!! dulu zaman2 sekolh aku arrange kan bahagian Koir cause aku adelah leader mereka... ngeh ngeh ngeh.. Sedap sgt ker suara kami? hahahaha sedap or tak yang penting semangat wokey :P.

Bila dah continue study.. mestila buat event yang berlainan kan.. so ape yang kami buat just tengok PM berucap,siaran langsung di TV1.. peserta yang terlibat is me wokey.,hurmm perasaan la pulak kan.,macam diri sendri jer yang semangat :P hohoho. Yang terlibat is semua pelajar and media massa from sinar harian. You excited kot time dia kate

' ok semua kibarkan bendera yang saya bagi tu, besok jangan lupa beli surat khabar sinar harian'sebab gamba kamu semua ada kat situ'

Hurmm aku la paling excited sebab baru kali kedua masuk kat newspaper tu.. hahahaha (baru dua kali je pon). Sesi bergambar tu time PM and yang terlibat dah habis berucap. Masing2 get ready tempat..mula malu2 sebab muka nak masuk surat kabo. Ha! surat kabo keluar ;)..

After dah abis sesi bergambo, kami dapat ole2.. Hik hok thanks yang terlibat, sb bagi kami ole2.. Hehehe. Dah siap ramai2 ambik gamba untuk masuk surat kabo.,masa untuk aku pulak nak snap2 gambo.. Maklum lerr orang gila bergamba memang payah nak pisahkan diri dengan camera :P







see depan pintu bilik pun kami letak kan bendera. Yeayy semangat gila kan? Ok gila dah keluar :D.



snap with uncle from NEWS PAPER hohoho. Uncle News Paper makesure esok gamba kami msuk paper molep2 deh.. hik hok.. gila glamour la pulak kan? .. hahhaha gila glamour sangat sampai aku yang panggil unclae ni bergambo. Uncle and kawan aku pun terkejut sebab aku tetiba panggil. Heyy!! ingat you all je ker yang terkejut bila aku panggil uncle ni hahaha aku pun terkejut tau sebab aku pun tak tau kenapa aku tetiba panggil uncle ni.. Hahahaha Nampak tu keselambaan aku untuk mesra dengan orang :P


So sampai disini untuk membebel :D see you all next entry :D

LOve MALAYSIA so much! :)





3 comments:

El-Janna said...

wahhhhhhhh glemer tau^^ slmt hri raya^^

fatin shahira said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Fatin Shahira said...

@El-Janna

tumpang glemerr jerr huhuhu..
slamat ari raya jugak :D