1st SEGMEN JOM RIVIEW BLOG KAMI BY TIERA



selamat pagi semua ^_^..
ok! pagi2 lagi i dah join segmen..

and and and jugak dah banyak i join segmen blogger2 lain...

sebab seronok sangat rasenyer huhuhu


now jop! la tengok i join segmen ape pulak

tapi tapi i nak tag kat BUDAK COMEL NI DULU

:) untuk join segmen ni



huk huk nampak tak banner comel tu?

hehehe segmen tu la i join :)


now tengok pulak syarat2 penyertaan:

*Follow blog OWNER NI

*Letak banner yang cumill macam owner nyer ^_^, then tajuk '1st SEGMEN JOM RIVIEW BLOG KAMI BY TIERA'

*Tag kan kat seorang kawan korang k?

*last skali letak la url korang kat owner :)


MUDAH! je kan? so ape tunggu lagi join ramai2 ^_^....



7 comments:

Tiera Nordin said...

Thanks join segmen ^^ dah follow

Fatin Shahira said...

thanks jugak sudi follow ^_^

hazanis said...

segmen yg bagus...^^

Fatin Shahira said...

betul2 :)

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
Yumida said...

dh join segmen ni gak

Miss M said...

hi there! miss m here ^_^ came from the same segmen.. bw here!!