Segmen: Tambah Follower Sampai Pengsan



hey hey ade yang pengsan ker bace TAJUK entry ni?

hahaha


TEKEZUT kan tajuk entry ni? hehehe... tipu la tak terbeliak mate bile first bace tajuk entry ni..sb saya pun terbeliak gak nampak TAMBAH FOLLOWER sampai PENGSAN huahuahua ^_^







jop! bace ape yang terkandung dalam segmen yang saya join ni..

uhuk bismillah dulu~


Syarat untuk menyertai segmen adelahhhhh~

*Follow blog INI

*Letak banner Doremon yang cumill tu :)

*Buat satu entry tentang SEGMEN ni

*and jangan lupa tinggal kan LINK korang ok :)


ha~!! senang kan?


so entry i about SEMEN TAMBAH FOLLOWER SAMPAI PENGSAN is kenali FATIN SHAHIRA..

siapa FATIN SHAHIRA?


hello i'm here hehehe


i la FATIN SHAHIRA.. i berjinak dalam dunia blogger tahun 2011 bulan 10 huhuhu.. baru je kan?.. so i tak pakar dalam dunia blog

ni BUT!!

i will try the best

ehehe.. kalau nak kenal lagi siapa FATIN SHAHIRA TEKAN LA SINI SAYANG :)


Selamat berSEGMEN :)



*pstttt saya suka blog owner yg buat contest tu sb blog dia kemas and merah menyala :)



29 comments:

Leeza said...

hai..lezza singgah sini and follow skali. wahh, memang blogger baru ni. by right..byk benda boleh improve lagi. hehe... thanks sebab join, blog lezza dulu pun hampeh gak. tp, x pa kita still dalam proses belajar =)

Mimie said...

singgah & follow dr segmn sama :)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

P#eoniX said...

datang dari segmen yang sama...salam kenal...

hieda aziz said...

happy blogging..:D

http://luvbellyda.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

c u m u h a m a said...

Singgah sini ! Done follow :)

Salam sahabat :)

http://anakgadischot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Nur Syamimi Jamaludin said...

Dari segmen sama...Done follow..:)

Singgah sini..
http://gumoks.blogspot.com

anem ahia said...

hi,...datang dari segmen pengsan-pengsan misslyzeer....jom singgah ^_^

http://sukedukeblog.blogspot.com

Azura @ cik buaya said...

salam kenal sudah follow kamu :) dr segmen yang sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yg sama.
Follow awak :)

cik abbit said...

follow dari segmen yg same http://iniidopaku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

AtiEy eYkuu said...

atiey dtg dari segmen yg sama.btw done follow & baca entri awak.kalau free jomla singgah blog Atiey :)

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama..salam perkenalan

Adlee Entertainment said...

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

FaRhaH NaJwa said...

haii...dari segmen yg sama juga :) done follow u. . jemput singgah :)

http://farnajwa.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Patrick Star said...

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

PaK PiS said...

singgah disini dari segmen yg sama..
jemput lawat blog sy ea ^_^

http://www.pakpis.com

eeiyss said...

datang folo dari segmen yang sama
................................
salam ukhwah
................................

CiK FizA said...

Salam~
Singgah dr segmen yang sama n dah follow cnie. ^^

Jum ke blog Cik Fiza pulak n follow sekali. Hee :DD

LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

**Salam Perkenalan n Hepy blogging ya ! :)

Fahz said...

selamat bersegmen.happy blogging n gudluck dear (",)

Leeza said...

Hai..Lezza datang melawat my precious follower =)

puterishamiera said...

dtg cni dr sgmen yg same..
blogwalking n follow

hanisa rahim said...

singgah sini , dari segmen same . done follow ! :)

man luqman cool boy said...

http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

singgah dari segmen sama

✰ BabYzyЯa ✰ said...

sudikan follow sy juga yeaaa ;)
http://zyraroxx.blogspot.com

KhalinaBerry said...

hi, saya dah followdan dari segmen yg sama. harap lepas ni awak dan anda anda semua yg membaca akan follow saya pula.. :)

http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam, singgah sini..follow me back k..
http://arielzafwan.blogspot.in/

AiSyA LiEzA said...

singgh sini

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

done follow u.. kalau sudi dtglah keblog saya juga.. ^^

eyka said...

follow here .... dari SEGMEN TAMBAH FOLLOWER SAMPAI PENGSAN ..... :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html