Betul ke ni??!! =,=


hai blogger :) sihat semua?

alhamdulillah siapa yang sihat..


bagi yang tidak berapa nak sihat... kita geng sebab saya pun tak sihat

huk huk huk huk <~ ha!! nampak tu batuk over hehehe


hmmm cubaan kan? so terima dengan hati terbuka je lah..

^_^



walaupun tak sihat...tapi jari jemari ku tetap gatal nak update blog ni ^_^


back to tiltle. Tengah syok membelek blog ku yang TAK BERAPA NAK CANTIK ni

tiba-tiba terbaca ni










http://hazanis.blogspot.com






OH MY ALLAH!! really dia singgah blog aku yang burok ni?!!!

aku yang tengah sakit kepala, boleh pulak sakit nyer hilang bace bende tu

huahuahuahua!! terel tak? so aura hazanis memang kuat la kan,sampai kepala aku yang sakit, tetiba boleh tak sakit ^_^

*psttt jangan lupa follow blog dia ok? ;)


ok2 mesti ramai tertanya2 siapa GADIS yg cun melecun ni?


ohohoho dia seorang blogger yang terkenal YOU~~ ^_^, nama dia selalu disebut2 oleh OTAI blogger, iaitu Abang BEN kita la kan? time bace tu huh!! kejelesan melanda kat diri ku ini wohoho.

^_^ dah la cantik,putih comey...then terkenal..hmm memang la jelez kan? hehehe


selain tu jugak,HAZANIS ni sangat peramah.. dia sikit pun tak sombong~

huhuhu bestnyer jadi dia kan?

hehehe sayang awak la HAZANIS.... nanti kita date yerr?

tak sabar rasenyer ^_^


ok la blogger i need a rest la...

see u next time muahhh :-*







8 comments:

Ariena Hisham (Erin) said...

Ambooi, suka betul kak fatin eh? Haha. Anyway, semoga cepat sembuh :)

Fatin Shahira said...

uit!! mesti suke lorhh huhuhu
anyway thanks ^_^ dear

hazanis said...

nanti kita jumpa eh..:)


semoga awk cepat sembuh...^^
thnks for this entry...

Fatin Shahira said...

hazanis ok dear.. ^_^

Yumida said...

alololo...tomei nyer die....nnt klo dh bersembang ngn hazanis jgn lupa nk blk plak yer..take care

adik manis fatinku syg..leh x buang word verification...susah nk post comment..ni percubaan ke-3...leh g kt setting

Fatin Shahira said...

ehek ehek~ zahanis memang tomey pon..
thanks akk yumida sb comment abou yg tak betul at my blog uhuhu ^_^

hazanis said...

atin! bila nk dating lg ni?:P

Fatin Shahira said...

@hazanis
alahai kak.. kita kat klate.. akak kat sini.. acano? :/