SEGMEN"SAYA SUKA BERBLOGWALKING" by IEQA HALIM



horey horey.. akhirnya dapat update blog ..

jari jemari ku MERINDUImu wahai BLOG!!

*ececeh~ rindu la sangat kan.. hahaha


ok2 lalink..today i ade join satu SEGMEN tau..


SEGMEN ape??

meh reramai tengok segmen ni..

hehehe


TAPI TAPI I TAG NAMA gadis cumil ni dulu...

kenapa?


OK TERUS BACA DAN BACA OK... hehhee




SEGMEN"SAYA SUKA BERBLOGWALKING" by IEQA HALIM


ha~!! nampak tak, nampak tak?

kalau nampak jangan lupe join ok? now before nak join ada syarat tau..

bace bawah ni

|

|

|

V




Syarat Penyertaan ::

1.follow blog yang cantiK ni bagai di alam KOMIK (betul ke ayat tu?) hahahaha pape je la tapi jangan lupa follow BLOG CUTE ni ok :)

2.Like fanpageINI

3.Letak banner yang cute miut tu ^_^ and tajuknyer SEGMEN "SAYA SUKA BERBLOGWALKING" BY IEQA HALIM.

4.Tag kat seorang kawan and make sure dia tau ok?

5.Tarikh tutup 11.FEB.2012


SELAMAT BERBLOGGING!! ^_^


5 comments:

Ieqa Halim said...

thanx join . kembang hidung kite la kena puji blog cute -..-
Haha , nanti check name list kat sidebar ieqa okay :)

Fatin Shahira said...

huhu welcome dear :)

♥GEE♥ said...

hyep !
sya dari segmen yg sma ..
singgah sini f0ll0w awak ..
j0m ke bl0g saya !!!

Soul Lee Hin said...

annyeong! blogwalking dari segmen sama :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

Eiqa ciK said...

hai,
dtg follow dri segmen yg same..
jom ke blog eiqa.. :)

http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html