SEGMEN: Just Like Repunzel~ Relations Without Boundaries




hey hey blogger miss you all taw... :))

huk huk lamenyer tak update blog.... i'm so so busy + banyak urusan= PENAT!!


wohoho.....nampak tu,... i'm so tired right?

hehehe ok, tadi time belek2 DASHBOARD, tengok laa entry blogger2 lain..

then tetiba nampak satu SEGMEN yang menarik k....


nak tau aper?? ha!! jemput bace lagi kat bawah ni......





"SEGMEN JUST LIKE REPUNZEL~ RELATIONS WITHOUT BOUNDARIES"

biler terbaca REPUNZEL.. terus cepat2 bukak mata beso beso then baca..

wah~!! repunzel so cute,sweet,happening kan kan kan?



tengok ni sexy tau dia buat rambut macam ni ^_^, *nak jugak rambut macam dia :))







ha!!! ketuk kang! hahaha
ok. sape yang tengok cita ni mesti la tau ni slot yg mane kan kan kan?

now nak tag nama kat blogger comel yang lain pulak :_



so dah bace.. ape tunggu lagi join je lerrr ^_^

SYARAT UNTUK JOIN

*letak banner yang cute tu
*and jugak letak gambar repunzel tu :)
*tag nama blogger lain and makesure mereka tahu
*last, jangan lupa post kan link KAT SINI

senangkan? tuggu ape lagi? jop! join :)

5 comments:

hazanis said...

gud luck awk..kita ada tag awak..jom join giveaway..=__=*

http://hazanis.blogspot.com/2012/02/pupel-liyana-mega-giveaway.html

Cik Adieb said...

jelez ama rambut panjang Repunzel

Fatin Shahira said...

@hazanis: tq :)

@cik adieb: memang jelez pun kat rambut repunzel kan? ^_^

zyralleeya said...

http://lleeya.blogspot.com/2012/04/too-little-late-but-still-freshy.html

Fatin Shahira said...

@zyralleeya i will follow u :)