Kenapa menyamar jadi aku?

♥ Assalamualaikum ♥
^_^ see you again *_^

hai blogger ari ni aku rase macam kena heart attack la~!!

wohoho HEART ATTACk you~ bahaya sungguh PENYAKIT tu kan?


tp tu la kenyataannyer..


macam mane heart attack tu terjd kat aku??
hurmm mai bace lagi....

actually tadi aku chat dengan MY BFF then dia kate, dia dah follow TWITTER aku.!


what?! FOLLOW?

ok! aku just think positif yang my bff follow blog aku...tapi!!~~ *_* sebenanyer tak!!


ape yang tak? ha! bace kat bawak ni....










https://twitter.com/#!/FatinShahira1/lists/memberships

*bukan kepunyaan FATINSHAHIRA




see my bff pelik right? err aku lagi pelik....dah la guna picca aku....lollzzz ...hoi~ udah~!! lerr tu~.. jangan la menyamar jadi orang lain.. cuba jadi diri sendiri... pelissss la~ Bff aku sampai cakap aku ade kembar ker..

wohoho sejak bila pulak aku ade kembar hik hik hik ^_^


HMM yang paling hebakk ade orang dah follow twitter tu la~ hadoi~

tapi pelik jugak kenapa nak menyamar jadi aku? aku kan tak secantik artis and blogger2 hebakk

kan kan kan? sape stuju angkat kaki sikit :) hehehe

sory gak kat my love sebab call you time you tengah ada class..i just nak tanya..kot kot u yang buat kan an~ maklum lerr you kan sweet hek hek *fatin shahira jangan over gedik ok..


hmm hari ni.. macam-macam bende pelik yang terjadi.. first pasal penyamaran kat TWITTER then blog aku dah pulak!!

hok alohhh banyak betul bende nyer..

ok blog aku pulak time dah sign in TETIBE!!!

jeng jeng jeng jeng~!!


!@#$%^&*()_+ ade lagu yang sangat HIPPER bunyinyer... aku ingat kan kena hack

tapi ade seorang blogger yang baik hati bagi tau aku...yang guna chat FIBOX

menyebabkan ade lagu amerika... aku ape lagi lucutkan je la jawatan si FIBOX tu.. err semak jer bunyi nyer

hua hua hua jangan marah ha~ hek hek hek


so peringatan kat semua my friend,SAYA FATIN SHAHIRA mengishtiharkan BAHAWA SAYA TIDAK MEMPUNYAI SEBARANG ACCOUNT TWITTER harap maklum!~

6 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

macam tu pun boleh... adoila... pelik2 orang zaman sekarang ni... xde qeja dah la tu.. ih ih ih

Fatin Shahira said...

hmm memang pon org tu tak keje.. tu yang dye wat account org lain.. err rajin sgt la kan..~!! huhuhu

Mrs Lurve said...

peminat kot hihihi

Fatin Shahira said...

alolo yank mane ade...
i bukan retiss :)

CiK FizA said...

hah? ishh~ sape yg buat tuh msti xde keje nak buat kan? huu >.<

screet admirer adek la tuh~ hikhik :DD

wink winkk ^_____________*

Fatin Shahira said...

hahaha kelakar dgr secret admire..
huhuhu .. hmmm kiter tak der secret2 admire la~.. kecewa betul sape yg menyanar tu :(