Oshin diMATA kawan ku ^_^




♥ Assalamualaikum ♥
^_^ see you again *_^

mengapa dan kenapa? ouchhh!!

oh why why and why!!


errr!! mengapa dan kenapa....oh!! itu la persoalan yang sentiasa yang bermain di fikiran ku :(..... tapi mengapa dan kenapa yang menjadi pesoalan tu?

oh~!! persoalan tu is MENGAPa and KENAPA aku makin malas update blog~!? hua hua hua ayat macam serius la kan?~lollzz


err!! ignore ayat aku yg konon serius tuh!! ;/ hohohoho


Back to title "Oshin diMATA kawan ku ^_^ "


ouchh!! siapa oshin tu?

sape tak kenal oshin,angkat kaki sikit.. muehehehe.....

ok lerr sape yg tak kenal tu tengok gamba oshin kat bawah ni ..... ~>





MR. GOOGLE


hah! dah nampak?

comel tak oshin ni? huhuhu :) mesti la comel kan..from japan kot ...

orang japan mate sume comel2 kan kan kan..? sepet jerr~ hehehe


uppss!! teruskan entry kita :)

ermm actually update pasal oshin couse my BFF call me macam oshin... :O ohhmyy!!! .... i don't no why ok!!...

err sape BFF i yang panggil camtu... mari tengok gamba lagi










*perhatikan BFF i yang pakai baju kelabu,bukan makcik yang pakai PINK terang menerang tu.. :) hohoho


*perhatikan BFF i yang pakai baju kelabu,bukan makcik yang pakai PINK terang menerang tu.. :) hohoho


ha! BFF i lerr tu yang duk sebok panggil i oshin!!...

*muka aku sikit pun tak der yang comel macam oshin..muehehehe


Nak kate mate..tak same..sb mata oshin lagi cute and sepet, nak kate rambut... wohohoho rambut dia lagi mahal kay~ ^_^

and putih dia.. lagi la lansung tak sama ngan aku... hahahaha

so my BFF .. tak payah la bagi i persan ok?! *tau la aku suka persaan hua hua hua ^_^



*thanks kat BLOGGER ni sebab dia suka mate saya hahaha
#psttt jangan jangan lupa follow dia kay? :)

2 comments:

Muhamad Azam said...

Nice entry..

Hope sudi balas kunjungan :D

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Fatin Shahira said...

tq :)
nanti saye singgah sana :)